Close Menu
VOL! Workshop interieurfotografie

VOL! Workshop interieurfotografie

6 januari 2019

Be the best you can be!

Haal meer uit jezelf en volg een workshop interieurfotografie. Naast mijn fotografie opdrachten verzorg ik ook verschillende fotografie workshops.

Ben jij een interieurontwerper, blogger, fotograaf, stylist of wil je gewoon meer uit je camera halen dan is deze professionele workshop perfect voor jou. Goede beelden dragen bij aan jouw identiteit. Hiermee kan jij, je als professional, op de kaart zetten en je eigen handschrift creëren.

 

WORKSHOP INTERIEURFOTOGRAFIE

Wil je meer uit je camera halen om het perfecte plaatje te krijgen en altijd al een workshop interieurfotografie in de stijl van fotograaf Sonja Velda willen volgen dan is dit je kans.

 

Wanneer:

Zaterdag 9 februari 2019 geef ik weer een workshop interieurfotografie.  

 

Waar:

Mijn studio aan de Voorhelmstraat 23-003 in Haarlem.

 

Onderwerpen:

Sluitertijd | Diafragma | ISO | Belichtingsmeter | Het voorkomen van kleurzweem | Daglichtfotografie | Editing in Photoshop | Compositie | Styling | BRANDING: Hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld? Het creëren van je eigen handschrift.

Daarnaast zullen al je vragen behandeld worden. We werken met je eigen materiaal. Naast je eigen camera, statief en objectieven, kan je ook evt je eigen laptop meenemen met Adobe Photoshop. Ter voorbereiding op de workshop kan je interieurfoto's meenemen, die voor jou inspirerend zijn.

 

Hoe ziet de dag eruit:

In de ochtend beginnen we met een korte introductie en kennismaking met aansluitend de basistheorie technieken van de fotografie en er kunnen vragen gesteld worden.

Daarna wordt er een heerlijke lunch verzorgd.

In de middag gaan we fotograferen, het vastleggen van mooi beeld. Dit gebeurd in het oud monumentaal pand De Greiner.  Ik zal jullie helpen bij de juiste belichting en stand van de camera, ook hier is ruimte om vragen te stellen. Daarna zal ik laten zien hoe je op een mooie en natuurlijke manier de foto kan  bewerken in Photoshop. Deze bewerking ontvang je in een Tutorial.

 

Kosten:

€ 295,- excl. 21 % btw

 

Hiervoor ontvang je:

- Theorie en praktijk in een schitterend monumentaal pand.

- Basis belichtingstechnieken (daglicht / flitslicht )

- Compositie

- Cameratechnieken / objectieven

- Editing / nabewerking in Photoshop

- Branding

- Lunches en drankjes gedurende de hele dag.

- Je ontvangt gratis een Tutorial met de gehele nabewerking in Photoshop.

- Maximaal 6 personen.

- Meenemen | Camera en statief als je deze hebt.

- Tijd | 10.00 -16.00 uur.

- Borrel

Voor meer informatie kan je contact met me opnemen via het contactformulier: https://www.sonjavelda.nl/contact

 

Be the best you can be!

Terug naar overzicht