Kinderportretten | Referenties

 

 

FLEURE

Ik wist al dat Sonja hele mooie foto’s kon maken, doordat ze mijn huis eerder had gefotografeerd …
Toch was ik super verrast door de hele mooie portretfoto’s van mijn zoon en dochtertje; zo mooi en hun oogopslag precies gevangen zoals ze zijn!!!
Mijn dochtertje genoot er enorm van en ging er voor de 100% voor, de foto is net zo mooi geworden zoals zij ook van binnen is. Mijn zoon stond er niet echt om te springen( puber..), des te verrassender het eindresultaat was ; wow!
Super bedankt Sonja: voor je mooie foto’s, de gezellige sfeer en de ervaring!
Lieve groet Fleure.

 

KARIN

Vandaag de foto’s ontvangen die Sonja van onze kinderen gemaakt heeft. Ze zijn prachtig!
Ook vond ik het erg prettig dat Sonja geen moeite heeft met aanpassingen als in formaat ed.
Voor mij en de kindjes een heel leuke ervaring!

 

ESTHER

Nadat ik het werk van Sonja Velda Fotografie langs had zien komen op Facebook wist ik zeker dat ik ook zo’n prachtige foto van onze dochter Zeta wilde. Wij hebben echt heel veel foto’s van haar, maar de techniek van Sonja Velda is zo mooi, puur en uniek dat wij direct overstag gingen en een afspraak hebben gemaakt. Via Facebook was er een like share en win actie geweest en zelfs voor diegene die niet hadden gewonnen werd er toch een fantastisch voorstel gedaan. Op naar Zwanenburg dus. Terwijl ik in de gezellige woonkamer van de koffie genoot werden er boven in de studio prachtige opnames gemaakt van

 

ZETA

Na een paar dagen kreeg ik het resultaat via de mail en ik was er echt stil van; zo mooi !! Uit al deze schitterende foto’s heb ik uiteindelijk een keuze moeten maken maar eigenlijk wilde ik allemaal wel ik kan het iedereen echt aanbevelen want voor een zeer schappelijke prijs krijg je een stuk vakwerk voor een eeuwige herinnering

 

SANDRA

Sonja heeft onze kleine eigenwijze Lizzy van bijna 3 op de foto gezet. Wat een ge-wel-dige foto!! Echt super mooi. En wat een prachtig resultaat! Zo puur, zo charmant en zo zichzelf. Bedankt!

 

MARC

Ik ben onder de indruk….. Het zijn ze echt! Elle de schone prachtige dromer en Anna ons modelletje… Erg goed gedaan.

 

BARBARA

Dank je wel voor de fantastische foto’s die je van onze drie jongens hebt gemaakt. De shoot was erg ontspannen en de jongens vonden het allemaal leuk om te doen. Ik vond het erg fijn dat je zo met me mee hebt gedacht over welke foto’s maar ook de manier van uitsnijden. Hierdoor is het resultaat helemaal worden zoals ik had gehoopt.

 

FAM WIEGEL

Bedankt voor de prachtige foto’s van mijn 9 jarige zoon. Ook de opa’s en oma’s zijn super blij met de foto’s. Dankzij jouw tips en adviezen zijn de foto’s precies geworden zoals ik in mijn hoofd had. Als je naar de foto’s kijkt zie je dat mijn zoon zich ook helemaal bij je op zijn gemak voelde, hij staat er op helemaal als zich zelf en totaal niet geposeerd! We komen zeker nog een keer bij je terug.

 

O.GIER

Inmiddels hebben we de 2 grote foto’s aan de muur gehangen en ze zijn nog mooier dan verwacht! Mede door jouw goede uitleg van alle mogelijkheden en de zeer geslaagde fotosessies met de kids, zijn het ware kunstwerken geworden! Dank voor alles en heel veel succes!

 

C.HERMANS

Mijn zoontje is op de foto geweest, hij vond het erg leuk, mede omdat hij zo leuk door Sonja erbij werd betrokken en hij het gevoel kreeg dat hij ook zelf leuke poses mocht bedenken. Vertrouwd, omdat het thuis is en een ontspannen sfeer.

 

BRENDA

Sonja heeft mijn dochtertje van 6 jaar gefotografeerd. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak en kreeg zelfs plezier in het poseren. Sonja wist haar te enthousiasmeren. Ze is leuk met kinderen en het resultaat is verbluffend. Een echte aanrader dus.

 

ANGELIQUE

Mijn dochter van 10 is gefotografeerd door Sonja Velda. De foto’s zijn erg mooi geworden. Sonja heeft een goede kijk op lichtval en ging door totdat het naar haar zin helemaal perfect was. Mijn dochtertje voelde zich op haar gemak bij Sonja. Een aanrader dus.

 

VLAMINGS

Mijn 11 jarige dochter heeft het poseren bij Sonja in haar studio als heel ontspannen ervaren. De sfeer was goed en rustig. En waar Sonja Velda in uitblinkt als fotografe is, dat zij kinderen precies zo weet vast te leggen zoals ze echt zijn ! Prachtige foto`s gemaakt ! Top ! Bedrijf zit aan huis, ontspannen sfeer.

 

DE BRUIJN

Alle kinderen en moeders vonden het een fantastische ochtend, de kids voelden zich op hun gemak en de foto’s zijn waanzinnig mooi geworden! We krijgen iedere dag complimenten over de fotografie!

Terug naar boven