Kinderportretten | Werkwijze

Kinderportretten werkwijze

Waarschijnlijk heb je thuis tientallen foto’s van je kind. Maar heb je ooit wel eens kinderportretten laten maken door een professionele kinderfotograaf? Dat is een wereld van verschil.

Sonja Kamphuis-Velda legt tijdens haar fotosessies kinderen op een natuurlijke manier vast. Bij dit proces staan de basis, puurheid en emotie centraal. Oneffenheden worden verwijderd, het is de blik van het kind dat uiteindelijk de foto maakt.

 

AFSPRAAK VOOR DE FOTOSHOOT

Een afspraak kan het beste via de telefoon of e-mail gemaakt worden. Dan nemen we persoonlijke wensen door. De afspraken worden via de e-mail bevestigd. Annuleer bij ziekte zo vroeg mogelijk de gemaakte afspraak. Een nieuwe datum wordt dan meteen gepland.

 

HET MOMENT VAN DE FOTOSHOOT

De studio is een daglicht studio in het centrum van Haarlem. De studio heeft een warme en gezellige uitstraling waar elk kind zich al snel op zijn of haar gemak voelt. Dit is van essentieel belang voor een geslaagd eindresultaat. Het is handig om ervoor te zorgen dat je kind bij aanvang van de fotosessie de juiste kleding aan heeft. In principe zijn de ouders niet aanwezig bij de shoot. Ze kunnen om de hoek in het centrum van Haarlem een kopje koffie of thee drinken, een tijdschrift lezen of even een boodschap in de buurt gaan doen. Gemiddeld duurt een fotosessie zo’n 30 – 45 minuten.

 

WAT GEBEREURT ER NA DE FOTOSHOOT?

Foto’s worden door mij geselecteerd en bewerkt in de stijl van je keuze. Binnen 2 weken ontvang je via e-mail een link. Via de link vind je de geselecteerde foto’s in lage resolutie. Zo kun je thuis op je gemak de foto’s bekijken. Zodra je een keuze hebt gemaakt, worden de betreffende bewerkte foto’s afgedrukt op het door jouw gekozen beeldmateriaal en formaat. Je krijgt een e-mail wanneer de foto’s kunnen worden opgehaald. Dit duurt meestal ongeveer 1 week nadat de keuze is doorgegeven.

Je krijgt dan ook gratis een digitale variant in hoge resolutie van de gekozen foto’s.

Van de meest voorkomende materialen zoals Canvas, Dibond en Forex zijn er voorbeelden in de fotostudio. Samenwerking met de allerbeste fotolabs en leveranciers garanderen een hoogwaardig en kleurvast eindresultaat waarvan je vele jaren kunt genieten.

Meer informatie over afdrukmateriaal.

Terug naar boven