Over Sonja Velda

Sonja Velda

FOTOGRAFE

PHOTOGRAPHY IS THE MEMORY OF OUR LIVES.

Sonja Kamphuis-Velda (1971) heeft altijd een passie voor fotografie gehad. Het beeldend denken maakt het voor haar gemakkelijk om het juiste beeld vast te leggen. Na het afronden van haar studie aan de Fotovakschool Amsterdam heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van kinderportretten, interieur en lifestylefotografie.

 

KINDERPORTRETTEN

Sonja onderscheidt zich door uitgebreid de tijd te nemen voor de kinderen die voor haar lens verschijnen. Met haar benadering en aanpak weet ze precies de juiste ongedwongen blik vast te leggen die haar foto’s zo speciaal maken. De puurheid en basis centraal staan.

 

INTERIEURFOTOGRAFIE

Sonja werkt veel voor uitgevers van tijdschriften. Enkele opdrachtgevers zijn o.a. Vt-wonen, Flair, Libelle, Fabulous Mama, Ariadne at Home en Wonen Landelijk Style.

Ook werkt ze voor particulieren en bedrijven, makelaars die bijvoorbeeld een woning gefotografeerd willen hebben voor de verkoop. De eerste indruk is bepalend. Je krijgt maar 1 kans en die moet je goed benutten. Professionele woningfoto’s zijn daarom belangrijk.

 

BEELD VOOR JE WEBSITE

Online en Offline Experience is tegenwoordig het nieuwe winkelen. Goede foto’s op een website zijn steeds belangrijker. Klanten kijken online en krijgen zo een beeld van je bedrijf. Goede verkoopstyling en fotografie zorgt voor een toename van de onlineverkoop.

Sonja heeft voor verschillende retailers gewerkt: It’LoftCotton CakeEssenza homeOne World Interiors. 

Samen met Lianne de Bruijn It’s Loft maken we binnenkijkers, beelden met tekst die beschikbaar zijn voor de magazines. Zie For Sale.

Taverne Agency in Amsterdam vertegenwoordigt Sonja Velda in het buitenland.

Wilt u informatie over mijn werk, neem dan contact met mij op.

Terug naar boven