Woningfotografie | Referenties

 

MAAIKE

Wat een waanzinnig mooie foto’s! We zijn er echt heel erg blij mee!
We zijn verbaasd dat dit echt ons huis is haha. Knap hoe je er ondanks het wat tegenvallende weer toch een zonnig en vrolijk geheel van hebt gemaakt.
Ontzettend bedankt!

 

MARLEEN

Dankjewel Sonja, de reacties zijn overweldigend!

 

BERND

Sinds ons huis op Funda staat werden we een beetje verrast door de reacties. Gisteren hadden we een eerste bezichtiging, tot dinsdag staan nog 8 andere bezichtigingen op ons programma. Van kennissen en vrienden kregen we alleen zeer positieve reacties op je foto’s zoals bijvoorbeeld:  “Wouw, dat ziet er goed uit!!!”

 

TITIAN

Wij hebben met veel plezier en succes met Sonja samen gewerkt. De foto’s zien er erg goed uit en we hebben hier dan ook veel positieve reacties op gekregen.
De tips die we kregen konden en kunnen we nu met de bezichtigingen van ons huis goed gebruiken.
Sonja, heel erg bedankt en ik zal je zeker aanbevelen!

 

LINDA

Voor de verkoop van onze woning op Funda hebben wij Sonja aan het werk gezien. Haar concrete tips voorgaand aan de fotoshoot waren top. Tijdens de fotoshoot werkt Sonja professioneel, met oog voor detail. En haar inspanningen hadden direct resultaat: na 1 dag op Funda hadden we al een eerste aanvraag binnen voor bezichtiging van ons huis. Bedankt.

 

FAM JANSMA

De foto’s zijn prachtige geworden! Vandaag van de mensen die kwamen bezichtigen te horen gekregen dat de foto’s daarbij ook een goede en realistische representatie van ons huis zijn. Daarnaast was het erg prettig dat je vriendelijk, efficiënt en kundig werkte. Dat zorgde voor een fijne en snelle samenwerking tussen ons.

 

MAARTJE 

Ik heb voor de verkoop van mijn huis mijn huis laten fotograferen door Sonja. Mijn enthousiasme werd aangewakkerd door eerder gemaakte foto’s die mijn makelaar liet zien. De samenwerking met Sonja is erg prettig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt hard gewerkt naar een, niet minder dan perfect eind resultaat. Sonja gaat door tot ze absoluut tevreden is en het de foto’s waren dan ook bijzonder mooi. Ik was verrast door de strakke foto’s, die de ruimte en het licht in mijn appartement extra deden uitkomen. Ik ben erg blij met het resultaat.

 

KIM 

Wat een geluk, dat ik Sonja via een vriendin heb leren kennen. Wij wilden graag mooie foto’s van  ons huis. Dit omdat wij ons huis te koop aan wilden bieden en over het algemeen de foto’s op Funda niet al te mooi vonden! En ik durf jullie te verklappen, dat ons huis nog mooier werd door de lens van Sonja! Sonja is een heerlijke en enthousiaste persoonlijkheid, die niks te veel in je huis is, en jouw huis ziet zoals jij hem voelt! Hoe mooi is dat?

 

FAM. EVERSDIJK

Sonja heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van  onze woning. Onder grote tijdsdruk stelde zij zich erg flexibel op en maakte fantastische foto’s die zeker hebben bijgedragen aan een snelle verkoop binnen drie weken. Sonja heeft een mooie en herkenbare eigen stijl van fotograferen ontwikkeld die veel mensen tot de verbeelding spreekt. Wij zijn enorm tevreden en zullen zeker nog eens foto’s door haar laten maken.

 

SANNE

Ontzettend bedankt nog voor al je werk, het ziet er zeker mooi uit op Funda!
En met resultaat, we hebben 4 bezichtigingen en al een bod. Een week later was de woning verkocht.
Boven verwachting, dank je voor je aandeel daarin!

 

MARIEKE

Sonja heeft  mijn huis gefotografeerd en het resultaat is prachtig geworden!
Goede belichting en creatieve invalshoeken. Kortom een aanrader voor iedereen die zijn huis en/of inrichting eens op een professionele manier wil laten fotograferen. Bijvoorbeeld als je een huis te koop wil zetten, maar ook na een verbouwing is het leuk om goede voor en na foto’s te hebben. Ik ben in ieder geval zeer tevreden met het resultaat.

Terug naar boven